Een dankbaar Whatsappje

Wat een leuk whatsapp bericht ontvingen we!

“Lieve allemaal samen van vanjedroom🧡.
Het is hier prachtig het park is super mooi en heel erg netjes het personeel is ook super vriendelijk en bij aankomst was het huisje zo mooi leuk versiert 🎊🎈🎉🎀met allemaal verschillende slingers , ballonnen, toetertjes , en prachtig 😍 we dachten eerst we zijn in het verkeerde huisje🏡 om dat het zoon verrassing was echt super leuk ontzettend lief .
We hebben een zeer volle geweldige lekkere tas vol met eten gekregen🍳🧀🥩🥛☕, ook stond er een heerlijke taart 🎂voor ons klaar heerlijk mmmmm.
De kamers waren zeer netjes 👌🏻alles was aanwezig en schoon🤩.
De kinderen hebben fietsen uit gekozen en hebben heerlijk gefietst over het park🚲 , ook ik mocht een fiets uitkiezen mijn dochter van acht weken kon zelfs mee op de fiets👶🏻 👍😍🥳 ze vond het prachtig.
Alles hier is netjes en schoon en dicht bij het huisje .
Savonds hebben de kinderen bingo gespeeld.
We gaan de komende dagen nog lekker genieten spelen, fietsen , zwemen samen.
Helaas door dat de hond 🐕 mee is kunnen we niet kanovaren want de hond kan niet alleen blijven in het huisje en we hebben een Auto 🚗 aanwezig voor drie personen , ik heb gebeld met de Wilgenweard en de situatie uitgelegd en ze waren zeer vriendelijk waneer mogelijk is mochten we komen kanovaren🛶 echt geweldig ze waren zeer vriendelijk.
We gaan vandaag ⛳ midgetgolfen 🎉.
Allemaal samen super super super super bedankt voor alles het is net een droom geweldig dankje wel echt geweldig.
Lieve groetjes en knuffels ons samen ☀️🥳☀️🥳☀️ dank u wel samen. 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈”