Klimmen bij Avatarz

Klimmen en klauteren bij Avatarz in Oldenzaal, dat hebben al een hoop kinderen mogen beleven via Stichting Vang Je Droom.

  • In 2016 bezochten 15 kinderen uit vluchtelinggezinnen wonend in de gemeente Hellendoorn het klimpark. Een spannende ochtend waarbij voor sommigen angst overwonnen moest worden.
  • Daarnaast hebben in 2016 ook een aantal kinderen van de gezinsgroepen van Reggeberg (voor kinderen die even niet thuis kunnen wonen) een avontuurlijke middag gehad. Alle kinderen werden in een klimgordel gehesen en ook de begeleiders deden enthousiast mee.
  • Ook in 2015 heeft Stichting Vang je Droom een bezoek gebracht aan Avatarz. Samen met SIZTwente hebben we voor 40 jonge mantelzorgers een mooie dag georganiseerd bij het klim- en klauterpark.

Voor alle kinderen waren het geweldige belevenissen waarbij menigeen zijn of haar grens leerde verleggen! Even los van de zorgen thuis hebben de kinderen genoten van elkaar, het avontuur en de spelletjes. Grenzen werden verlegd, zelfvertrouwen vergroot en relatiebanden versterkt.