Help een droom waar te maken…

Kinderen moeten blijven dromen!

Om zoveel mogelijk waardevolle dromen te kunnen blijven realiseren hebben we vaste donateurs nodig. Donateurs die zich voor drie jaar voor een vast bedrag aan Vang je Droom verbinden. We laten daarvoor een prachtig boek achter, leveren graag een stukje tekst en foto aan voor op een website of (zakelijk) magazine en we kunnen gezamenlijk bijvoorbeeld een activiteit bedenken waarbij jij of jouw collega’s een vrijwilligersrol kunnen invullen en daarmee beleven hoe waardevol Vang je Droom voor kinderen is. Graag komen Judith Koerhuis en Jessica Heutink langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Met hulp van een donatie kunnen dromen van minder kansrijke kinderen in Twente en Salland gerealiseerd worden. Help mee en doneer een bedrag ten name van Nationaal Fonds Kinderhulp onder vermelding van ‘Vang je Droom’ op IBAN NL 35 RABO 0707070740. Zodra het bedrag op de rekening staat volgt een bevestiging per mail van de afdeling fondsenwerving van Kinderhulp. Daarbij zal worden aangegeven dan het gaat om gelden voor Vang je Droom. Uiteraard hebben zij een ANBI status

 

 

Maatwerk / Menukaart

Dromen laten zich op veel manieren vangen

Misschien vind je het prettig een beeld te krijgen bij welke dromen voor welke bedragen gerealiseerd kunnen worden. Een greep uit dromen van voorgaande jaren:

Droom/activiteit

Beschrijving

Kosten

Midweek vakantie (4 personen) Hellendoornse Berg 

Incl. leefgeld, fietsen, kaartjes Avonturenpark, boodschappenpakket enz.

€ 1000

 

Financiële ondersteuning van een groepsactiviteit 

Bv. Weekend Talk n Joy, Helden en Kampioenendag

€ 1000 

2 nachtjes Efteling, 4 personen

Incl. leefgeld, benzinekosten of treinkaartjes, kaartjes park

€ 1200

Kinderfeestje naar Dolfinarium 

14 kinderen excl. vervoer, incl. eten en drinken, toegang, fotoalbum

€ 500

Ballonvaart 

3 personen incl. fotoalbum

€ 425

Fotoshoot

Shoot gezin, foto’s naar keuze

€ 450

Weekend Samen Genieten *

 

Samen Genieten per kind, per weekend

Bagage

8 kinderen en 4 vrijwilligers *

 

Per kind, per weekend

Gevuld toilettasje en weekend tas voor 8 kinderen per weekend

€ 7000*

 

€ 875

€ 250

Bijdrage training 30 vrijwilligers Samen Genieten (januari 2020)  

EHBO, brandpreventie, hechting problematiek, kennis maken met je weekend team, grenzen in vrijwilligerswerk, casus bespreken, hoe te handelen bij…

€ 500

 

 

 

Bijdrage jaarlijkse Helden en Kampioenendag

Zo’n 100 kinderen genieten samen met hun dierbaren een onvergetelijke dag

€ 500

 


*De kosten van een 
Samen Genieten weekend zijn hoog, omdat tijdens dit weekend de kinderen begeleid worden door opgeleide vrijwilligers. Voorafgaand worden de kinderen gescreend door een professionele kracht van Humanitas Twente. Deze weekenden dragen het Keurmerk van de Vakantieweekenden en moeten aan diverse voorwaarden voldoen. De weekenden zijn ontzettend waardevol gebleken voor onze doelgroep kinderen. Even uit de thuissituatie zijn, een zorgeloos weekend mogen beleven, vriendschappen sluiten, geborgenheid en veiligheid voelen. Door de samenwerking tussen Vang je Droom en Humanitas Twente kunnen deze weekenden worden georganiseerd.

Steunpilaren