10 Vang je Droom gezinnen waren vandaag te gast bij het Heutink Foundation Kinderfestival.

 Vrijwilligster Natalie ontving de gezinnen waarna er samen poffertjes werden gegeten, dans, graffiti, circus en djembe op het programma stonden. 

#lokaal #kinderen #Rijssen #vrijwilligerswerk #creatief #djembe #ontmoeten

 

“Financieel redden we het al een paar jaar niet. Daarom waren we al een tijdje niet op vakantie geweest. Op een gegeven moment hoorden we dat Mees in aanmerking kwam voor Vang Je Droom. Hij wilde heel graag een nacht in een hotel slapen met een ontbijtbuffet. Dat leek hem fantastisch. Toen mochten we in februari naar een hotel aan zee met ’s ochtends een enorm ontbijtbuffet.”

Elsje is de moeder van Mees en vertelt over hoe zijn droom in vervulling kwam via Vang Je Droom. Een ervaring om nooit te vergeten, alleen al om het ontbijtbuffet.

“Ik was zelf klaar met een kop koffie en een broodje, maar Mees bleef lopen. En ze hadden een zwembad dus hij kon ’s avonds nog gaan zwemmen. En hij kreeg een mooie tas en een toilettas mee, zo lief. Het was prachtig.

Ik heb staan huilen toen hij het kreeg. Als je financieel niet meer rondkomt houden vakanties ook op. En dan is het zo fantastisch dat er zoiets is. Een organisatie die snapt dat kinderen dat ook gewoon nodig hebben. Dat ze op school kunnen zeggen: ik ben ook weggeweest.”

Mooi om te zien dat Vang je Droom op deze manier het verschil kan maken. We zijn enorm trots op de vrijwilligers én sponsoren die dit mogelijk maken!