Voortgang 2021

Wat een jaar en we zijn er nog niet, voor sommigen nog lang niet. Dan doelen we op kinderen, jong volwassenen, gezinnen, alleenstaanden in Twente die het moeilijk hebben omdat ze financiële problemen hebben, eenzaam zijn, minder kansrijk, en die na versoepelingen van de Coronaregels het nog steeds moeilijk zullen hebben. Een bezoek aan huis was nauwelijks meer mogelijk, net als het vangen van een droom voor kinderen. De 600 vrijwilligers van vrijwilligersorganisatie Humanitas Twente staan te trappelen weer iets te kunnen doen! Zij gaan 1.500 Droomboxen uitdelen aan de mensen waar zij, middels hun vrijwilligerswerk bij Humanitas Twente, aan gekoppeld zijn.

 

Met de Droomboxen wil Vang Je Droom, onderdeel van Humanitas Twente, deze mensen een ❤️ onder de riem steken, met een glimlach als doel. De Droomboxen zijn gevuld met ingrediënten voor gezelligheid, ontspanning en aandacht. Thuis met een boek op de bank, samen een film kijken met de Pathé thuis bon, samen cup cakes bakken of een spelletje spelen, een boek met wandelroutes, ga maar door! Dankzij fantastische sponsors is de Droombox goed gevuld, en dankzij de Humanitas-vrijwilligers worden ze deze week rondgebracht. En vandaag? Pakten we samen met vrijwilligers 1500 droomboxen in! De waarde van vrijwilligers is onbetaalbaar, dat blijkt ook nu weer.

Bij de Droombox zijn 15 sponsors betrokken! Fantastische bedrijven en organisaties als Stichting Over Leven, Niecorp, Nijhof-Wassink, Odin Groep, CAPE Groep, Ter Steege Groep, Stichting Herja, Nationaal Fonds Kinderhulp ,Visymo, Vang je Droom, Heutink, Bloemendaal in Vorm. Zo mooi te bemerken dat er voor elkaar zijn, een oog voor elkaar hebben als waardevol wordt gezien waardoor de Droomboxen in no time gesponsord waren.